ORGANISATIE
De kern van onze dienstverlening ligt binnen het domein mens en organisatie en het begeleiden, ondersteunen van management en aandeelhouders in een veelal specifieke ontwikkel fase van de organisatie of onderneming: van organisatie ontwerp, organisatie ontwikkeling (herstructurering of reorganisatie) tot organisatie cultuur en het ontwerp en borging van de governance structuur en processen.

Specifieke expertise bieden wij ten aanzien van organisatie (her)ontwerp en herstructurering, ontwerp van governance processen en modellen, change management en begeleiding bij veranderprocessen, cultuur ontwerp en analyse.


MENS
Mensen zijn daarin de belangrijkste en kritische “asset” om de bedrijfsambities te realiseren. De beschikbaarheid en effectieve inzet van mensen om de prestaties van het bedrijf te ondersteunen is zeer belangrijk. Human Resources gaat over het aantrekken, het binden en behouden van de juiste (gekwalificeerde en gemotiveerde) mensen, op het juiste moment.

Profound IDEA biedt daarbij het volledige pakket van HR processen en producten aan en is in staat strategische doelen te vertalen naar effectief HR beleid, arbeidsverhoudingen en een praktische uitvoering daarvan.

Specifieke expertise bieden wij ten aanzien van HR process assessment, design & implementatie, ontwerp en implementatie van het volledige HR instrumentarium, HR audits, Organisatie en HR due diligence, Arbeidsverhoudingen en analyse, ontwerp en implementatie van arbeidsvoorwaardelijke regelingen.